Υλικά για 2 άτομα

4τεμ. Λουκάνικα μαύρου χοίρου με πράσο  


300γρ. Φρέσκιες πατάτες


60γρ. Φέτα Π.Ο.Π


6τεμ. Ντοματίνια


30γρ. Φρέσκο βούτυρο


20μλ. Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο


50ml. Λευκό κρασί


1τεμ. Λεμόνι  


20γρ. Φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο


1τεμ. Λεμόνι χυμός


10γρ. Μπούκοβο γλυκό


1 κλωνάρι φρέσκια ρίγανη


Αλάτι, φρέσκο πιπέρι


 Εκτέλεση


Καθαρίζουμε & κόβουμε τις πατάτες σε κύβους.


Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180c


Βάζουμε τις πατάτες σε ένα ταψί & μπαχαρώνουμε.  (αλάτι, πιπέρι, φρέσκια ρίγανη, γλυκό μπούκοβο, θυμάρι)


Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το βούτυρο, το λευκό κρασί, το χυμό λεμονιού & ελάχιστο νερό.


Πάνω από τις πατάτες βάζουμε τα Λουκάνικα μαύρου χοίρου με πράσο λίγο ελαιόλαδο


Βάζουμε το ταψί στον φούρνο για 25’ με 30΄


Κόβουμε τα ντοματίνια στην μέση και τρίβουμε την φέτα


5’ πριν βγει το φαγητό από τον φούρνο βάζουμε τα ντοματίνια & την φέτα